Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3816741, 211 7300233, 6932 297567

Συνεργασίες

Συνεργασία emΒΙΟ medical center & Κέντρου Γυναικείας Καρδιάς του ΥΓΕΙΑ

Η Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Γυναικολογίας emΒΙΟ medical center και το Κέντρο Γυναικείας Καρδιάς του ΥΓΕΙΑ, συνεργάζονται με στόχο τον ολοκληρωμένο προληπτικό έλεγχο της γυναίκας που περιλαμβάνει για πρώτη φορά το συνδυασμό του τακτικού γυναικολογικού ελέγχου με τον εξειδικευμένο έλεγχο της γυναικείας καρδιάς. Η συνεργασία περιλαμβάνει τη δυνατότητα ολοκληρωμένου προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου με τη δημιουργία ειδικών συνδυαστικών πακέτων γυναικολογικού και καρδιολογικού ελέγχου

Το emBIO είναι μια από τις μεγαλύτερες μονάδες γυναικολογίας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ευρώπη όπου εφαρμόζονται όλες οι νέες μέθοδοι και θεραπευτικές τεχνικές και διεξάγονται κλινικοί, εργαστηριακοί έλεγχοι και διαγνωστικές εξετάσεις. Ιδρύθηκε το 1997 με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, με ευθύνη, συνέπεια και ασφάλεια. Δέκα χρόνια αργότερα μεταφέρεται σε ειδικά σχεδιασμένο ιδιόκτητο κτίριο στο Χαλάνδρι. Η μονάδα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό με επικεφαλής το χειρουργό, γυναικολόγο – μαιευτήρα Δρ. Ηλία Γάτο, ιδρυτικό μέλος του emBIO και Επιστημονικό Διευθυντή της μονάδας.

Η ΣΤ’ Καρδιολογική Κλινική του ΥΓΕΙΑ αναπτύσσει όλους τους τομείς της σύγχρονης κλινικής και εργαστηριακής Καρδιολογίας τόσο σε διαγνωστικό όσο και θεραπευτικό επίπεδο, ενώ παράλληλα παρουσιάζει αξιόλογη ερευνητική δραστηριότητα σε όλους τους βασικούς τομείς της κλινικής και απεικονιστικής Καρδιαγγειακής Ιατρικής συμμετέχοντας και σε αρκετές πολυκεντρικές μελέτες. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και ολοκληρωμένα κάθε οξύ και χρόνιο καρδιολογικό περιστατικό καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Στη ΣΤ’ Καρδιολογική Κλινική λειτουργεί το Κέντρο Γυναικείας Καρδιάς, το μοναδικό εξειδικευμένο κέντρο στην Ελλάδα με αυτό το αντικείμενο με επικεφαλής τον καρδιολόγο Δρ. Ηλία Τσούγκο Διευθυντή της ΣΤ΄ Καρδιολογικής Κλινικής & του Κέντρου Γυναικείας Καρδιάς του ΥΓΕΙΑ.

Σκοπός της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών είναι ο συνδυασμός των διαφορετικών ειδικοτήτων με στόχο την ολοκληρωμένη πρόληψη και την έγκαιρη θεραπευτική αντιμετώπιση της γυναίκας κάθε ηλικίας. Σε αυτό το πλαίσιο παρέχεται η δυνατότητα ολοκληρωμένου προληπτικού ελέγχου με ειδικά συνδυαστικά πακέτα γυναικολογικού και καρδιολογικού ελέγχου. Η εξειδίκευση και το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των δύο πλευρών εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα τόσο για την έγκαιρη και έγκυρη πρόληψη όσο και για την αποτελεσματική θεραπεία εφόσον απαιτηθεί.