Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3816741, 211 7300233, 6932 297567

Έλεγχος Γυναικείας Καρδιάς – Φόρμα ραντεβού

Η σύγχρονη τάση που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια είναι η εξειδίκευση στην πρόληψη καρδιολογικών νοσημάτων που εστιάζεται στις γυναίκες κάθε ηλικίας. Οι διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες ζωής (εργασιακό stress, κάπνισμα, αλλαγή του τρόπου διατροφής κ.ά.) επιβάλλουν διεθνώς μια νέα προσέγγιση στην προληπτική αντιμετώπισή τους και ειδική παρακολούθηση.

Ο προληπτικός γυναικολογικός καρδιολογικός έλεγχος αφορά όλες τις γυναίκες από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυσηΣτο emBIO medical center σε συνεργασία με εξειδικευμένη καρδιολογική ομάδα πρωτοπορούμε και παρέχουμε ειδικό πακέτο ελέγχου γυναικείας καρδιάς  σε προνομιακές τιμές. Η εξειδίκευση και το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των δύο πλευρών εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα τόσο για την έγκαιρη και έγκυρη πρόληψη όσο και για την αποτελεσματική θεραπεία εφόσον απαιτηθεί.
Κλείστε το ραντεβού σας στην φόρμα που ακολουθεί ή στο τηλέφωνο 2117300233.

Έλεγχος Γυναικείας Καρδιάς

Πακέτο Γυναικείας Καρδιάς
80
  • Καρδιολογική εξέταση και Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  • Αξιoλόγηση stress
  • Έλεγχος σωματικού βάρους
  • Μεταβολικός έλεγχος
  • Μέτρηση Μονοξειδίου του άνθρακα (CO)
  • Εκτίμηση Συνολικού Καρδιαγγειακού Κινδύνου
ΝΕΟ

GDPR: Δηλώνω ότι συμφωνώ να καταχωρηθούν τα στοιχεία μου αυτά στη βάση δεδομένων του Πολυϊατρείου emBIO και επιτρέπω την επεξεργασία και τη νόμιμη χρήση τους σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.