Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι εμείς και οι συνεργάτες μας μπορούμε να ορίσουμε cookies για σκοπούς όπως προσαρμογή περιεχομένου και διαφήμισης.

Σεμινάρια για Επαγγελματίες Υγείας

Η διαπιστωμένη ανάγκη αντιμετώπισης της υπογονιμότητας και το αυξανόμενο ενδιαφέρον των επιστημόνων για εξειδίκευση στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης οδήγησε στην οργάνωση ενημερωτικών ημερίδων για τους επαγγελματίες υγείας (μαιευτήρες, γυναικολόγους, γενετιστές, βιολόγους, μαίες).  

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Dr. Ηλίας Γάτος Διευθυντής της μονάδας emBIO και το εξειδικευμένο προσωπικό της μονάδας καλύπτουν θέματα σχετικά με την υπογονιμότητα, τη μαιευτική και τη γυναικολογία, με στόχο την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις, νομικά ζητήματα, ζητήματα ηθικής και τις θεραπείες της υπογονιμότητας. Το πρακτικό μέρος πραγματοποιείται στους ειδικά εξοπλισμένους χώρους της μονάδας emBIO.

Οι ημερίδες οργανώνονται σύμφωνα με τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων και θα ανακοινώνονται στα e-mail των ενδιαφερομένων, με έναρξη το Σεπτέμβριο 2014.

Η συμμετοχή στις ημερίδες είναι εντελώς δωρεάν. Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που ακολουθεί.