Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι εμείς και οι συνεργάτες μας μπορούμε να ορίσουμε cookies για σκοπούς όπως προσαρμογή περιεχομένου και διαφήμισης.

Σεμινάρια για το κοινό

Στη μονάδα emBIO παρέχονται ανοικτά ενημερωτικά σεμινάρια για τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων τα οποία διαμορφώνονται με βάση τις προτιμήσεις του κοινού.

Στόχος της ενέργειας είναι η έγκυρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, η γνωριμία με τη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής καθώς και η δυνατότητα συζήτησης και ανταλλαγής εμπειριών για ένα θέμα που απασχολεί το 15% των σύχρονων ζευγαριών.

Τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις αιτίες της υπογονιμότητας, τις εφαρμοζόμενες θεραπείες και τις πιθανότητες επιτυχίας. Προβλήματα υπογονιμότητας και κυρίως οι τελευταίες εξελίξεις στην εξωσωματική παρουσιάζονται διεξοδικά από τον Dr. Ηλία Γάτο, Διευθυντή της μονάδας emBIO.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν πληροφορίες και προσωπικές εμπειρίες καθώς επίσης να επισκεφθούν τους χώρους της μονάδας και να εξοικειωθούν με τις θεραπείες της εξωσωματικής.

Τα σεμινάρια οργανώνονται σύμφωνα με τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων, με έναρξη το Σεπτέμβριο 2014. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται μέσω e-mail.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι εντελώς δωρεάν. Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που ακολουθεί.