Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3816741, 211 7300233, 6932 297567

Λαπαροσκόπηση – Υστεροσκόπηση

Η μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και γυναικολογίας emBIO medical center παρέχει ειδικά πακέτα για διαγνωστικές επεμβάσεις λαπαροσκόπησης – υστεροσκόπησης. Η ολοκληρωμένη εξέταση των εσωτερικών γυναικείων οργάνων μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες για την υπογονιμότητα και αρκετές κοινές γυναικολογικές παθήσεις. Η διαγνωστική λαπαροσκόπηση χρησιμοποιείται για να ελέγξουμε το έξω μέρος της μήτρας, των σαλπίγγων, των ωοθηκών και γενικότερα την περιοχή της έσω πυέλου. Η λαπαροσκόπηση έχει καθιερωθεί ως ο “χρυσός κανόνας της διαγνωστικής”, σε καταστάσεις που διαφεύγουν της διάγνωσης με κλασικές μεθόδους, όπως υπέρηχο ή σαλπιγγογραφία.  Με την επεμβατική λαπαροσκόπηση εξετάζεται το μέγεθος και η μορφολογία μήτρας, σαλπίγγων και ωοθηκών, η διαβατότητα των σαλπίγγων καθώς και τυχόν ενδομητρίωση ή συμφύσεις (παράγοντες υπογονιμότητας).  Η λαπαροσκοπική τεχνική είναι εξαιρετικά ασφαλής και η ανάρρωση ταχύτατη. Η διαγνωστική υστεροσκόπηση χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του εσωτερικού τμήματος της μήτρας. Με την επεμβατική υστεροσκόπηση  μπορεί να γίνει θεραπεία των παθολογικών καταστάσεων (δίκερος ή διαφραγματική μήτρα, διατομή συμφύσεων, διατομή διαφράγματος, αφαίρεση πολυπόδων ή ινομυωμάτων, προβλήματα μητρορραγιών, βιοψιών κ.ά.). 

Το emBIO είναι η πιο σύγχρονη και μια από τις μεγαλύτερες μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και γυναικολογίας στην Ευρώπη. Η μονάδα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό με επικεφαλής το Δρ. Ηλία Γάτο, ειδικό στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση και Ενδοσκοπική Χειρουργική, Επιστημονικό Διευθυντή του emBIO.

Διαγνωστική Λαπαροσκόπηση

800
  • Διαγνωστική Λαπαροσκόπηση
  • Αξιολόγηση Αποτελεσμάτων

Επεμβατική Λαπαροσκόπηση

1200
  • Επεμβατική Λαπαροσκόπηση
  • Αξιολόγηση Αποτελεσμάτων

Διαγνωστική Υστεροσκόπηση

500
  • Διαγνωστική Υστεροσκόπηση
  • Αξιολόγηση Αποτελεσμάτων

Επεμβατική Υστεροσκόπηση

850
  • Επεμβατική Υστεροσκόπηση
  • Αξιολόγηση Αποτελεσμάτων
Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 7300233  (09.00 – 22.00, 7 ημέρες την εβδομάδα).
Γραμματεία – emBIO: 210 6726226 (εργάσιμες ώρες)  
Μαρία Μπαλαμπούτη: 6986 372609         

One Click Call

Άμεση Τηλεφωνική Κλήση μέσω κινητού με ένα κλικ:

Υπεύθυνη Ενδοσκοπήσεων:

Ενδοσκοπική Χειρουργική

GDPR: Δηλώνω ότι συμφωνώ να καταχωρηθούν τα στοιχεία μου αυτά στη βάση δεδομένων του Πολυϊατρείου emBIO και επιτρέπω την επεξεργασία και τη νόμιμη χρήση τους σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.