Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3816741, 211 7300233, 6932 297567

Κέντρο Μαστού

Το Κέντρο Μαστού της μονάδας emBIO αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες μαστογραφίας στην Ευρώπη. Ο συνδυασμός εξειδικευμένης ιατρικής ομάδας και άρτιου τεχνολογικού εξοπλισμού δίνει τη δυνατότητα έγκαιρης και έγκυρης διάγνωσης των προβλημάτων του μαστού.

Το κέντρο μαστού παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρόληψης και διάγνωσης των παθήσεων του μαστού με τις πιο σύγχρονες απεικονιστικές μεθόδους. Ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό διασφαλίζουν την ποιότητα και την ακρίβεια των εργαστηριακών αποτελεσμάτων στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Στη χώρα μας λειτουργούν σήμερα περίπου 15 ψηφιακοί μαστογράφοι. Στη μονάδα λειτουργεί υπερσύγχρονος ψηφιακός μαστογράφος SELENIA, με κύρια χαρακτηριστικά την πρωτοποριακή τεχνολογία, την εργονομία καθώς και την υψηλή ευκρίνεια, γεγονός που καθιστά το κέντρο μαστογραφίας της μονάδας emBIO ένα από τα πλέον αξιόπιστα στην Ελλάδα.

Η ιατρική ομάδα του κέντρου μαστού αποτελείται από ιατρικό προσωπικό με εξειδίκευση στην κλινική και τεχνική διάγνωση προβλημάτων του μαστού με χρήση της υψηλής τεχνολογίας. Σε αυτό το πλαίσιο εφαρμόζονται νέες πρωτοποριακές μέθοδοι διάγνωσης καρκίνου του μαστού, καθώς και όλες οι καθιερωμένες τεχνικές για τον πλήρη και έγκυρο εντοπισμό πιθανών αλλοιώσεων του μαστού.

Το emBIO είναι η πιο σύγχρονη και μία από τις μεγαλύτερες μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και γυναικολογίας στην Ευρώπη όπου εφαρμόζονται όλες οι νέες μέθοδοι και θεραπευτικές τεχνικές και διεξάγονται κλινικοί, εργαστηριακοί έλεγχοι και διαγνωστικές εξετάσεις. Ιδρύθηκε το 1997 με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και της γυναικολογίας, με ευθύνη, συνέπεια και ασφάλεια.

Η χρήση των πλέον καινοτόμων ιατρικών μεθόδων και τεχνολογικού εξοπλισμού στην αιχμή της τεχνολογίας σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση της μονάδας και τον υψηλό βαθμό εξειδίκευσης του ανθρώπινου δυναμικού, καθιστούν τη μονάδα emBIO medical center πρωτοπόρο στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών.