Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3816741, 211 7300233, 6932 297567

Ημέρα της Μητέρας – Φόρμα Ραντεβού

Η “Γιορτή της Μητέρας” είναι εορτή προς τιμήν της μητέρας και της μητρότητας. Η μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και γυναικολογίας emBIO medical center, αναγνωρίζοντας την αξία της μητρότητας, τιμά το ρόλο και την προσφορά της μητέρας στην οικογένεια και την κοινωνία. Με αφορμή τη σημαντική αυτή επέτειο, η μονάδα emBIO υποστηρίζει όλες τις μητέρες με ειδικές παροχές σε προληπτικές γυναικολογικές εξετάσεις.
 
Η μονάδα emBIO medical center, προσφέρει για το Μάιο 2023, εξετάσεις γυναικολογικού ελέγχου, σε προνομιακές τιμές από 14-05-23 έως 31-05-23.
 
Tεστ Παπ, Κολπικός Υπέρηχος, Κλινική Εξέταση Μαστών και Γυναικολογική Εξέταση: 50 ευρώ
 
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού τους από 14 Μαΐου έως 31 Μαΐου
Τηλέφωνο για Ραντεβού: 211 7300233
 

Γυναικολογικός Έλεγχος

Ημέρα της Μητέρας - Μάϊος 2023
50
  • Τεστ Παπανικολάου
  • Κολπικός Υπέρηχος (μήτρας, ωοθηκών)
  • Κλινική εξέταση μαστών
  • Γυναικολογική εξέταση
έως 31/5/2023

GDPR: Δηλώνω ότι συμφωνώ να καταχωρηθούν τα στοιχεία μου αυτά στη βάση δεδομένων του Πολυϊατρείου emBIO και επιτρέπω την επεξεργασία και τη νόμιμη χρήση τους σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κάθε υγιής γυναίκα πρέπει τουλάχιστον μια φορά το χρόνο να παρακολουθείται γυναικολογικά, τόσο για το ετήσιο τεστ Παπανικολάου (Τεστ Παπ), όσο και για μια εκτενέστερη γυναικολογική εκτίμηση (κολπικός υπέρηχος και ψηλάφηση μαστών). Ο έλεγχος αυτός πρέπει να ξεκινά περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη των σεξουαλικών επαφών της γυναίκας. Γυναίκες με παθολογικό γυναικολογικό ιστορικό μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν σε επανεξέταση νωρίτερα από το χρόνο. Με το τεστ Παπανικολάου γίνεται λήψη δείγματος κυττάρων από τον τράχηλο της γυναίκας για τον έλεγχο τυχόν προκαρκινικών καταστάσεων. Μικρά προβλήματα που μπορεί να διαγνωστούν σε αρχικά στάδια είναι πλήρως αναστρέψιμα. Επίσης όσο νωρίτερα εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα τόσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά μπορεί να αντιμετωπιστεί.