Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3816741, 211 7300233, 6932 297567

Πακέτο 2 – Γυναικολογικό Πακέτο – Φόρμα ραντεβού

Αρχής γενομένης από την εφηβεία με τον εμβολιασμό για τον Ιό των Ανθρώπινων Θηλωμάτων (HPV), κάθε υγιής γυναίκα πρέπει τουλάχιστον μια φορά το χρόνο να παρακολουθείται γυναικολογικά, τόσο για το ετήσιο τεστ Παπανικολάου (Τεστ Παπ), όσο και για μια εκτενέστερη γυναικολογική εκτίμηση (κολπικός υπέρηχος και ψηλάφηση μαστών). Ο έλεγχος αυτός πρέπει να ξεκινά περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη των σεξουαλικών επαφών της γυναίκας. Γυναίκες με παθολογικό γυναικολογικό ιστορικό μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν σε επανεξέταση νωρίτερα από το χρόνο.
Με το τεστ Παπανικολάου γίνεται λήψη δείγματος κυττάρων από τον τράχηλο της γυναίκας για τον έλεγχο τυχόν προκαρκινικών καταστάσεων. Μικρά προβλήματα που μπορεί να διαγνωστούν σε αρχικά στάδια είναι πλήρως αναστρέψιμα. Επίσης όσο νωρίτερα εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα τόσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Γυναικολογικό Πακέτο

Πακέτο 2
50
  • Τεστ Παπανικολάου
  • Κολπικός Υπέρηχος (μήτρας, ωοθηκών)
  • Γυναικολογική εξέταση

GDPR: Δηλώνω ότι συμφωνώ να καταχωρηθούν τα στοιχεία μου αυτά στη βάση δεδομένων του Πολυϊατρείου emBIO και επιτρέπω την επεξεργασία και τη νόμιμη χρήση τους σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.